7 old-time gadgets die de iPhone overbodig maakt

Je kunt het je misschien niet meer voorstellen, maar vroeger slingerden er talloze apparaten door het hele huis om ons te helpen bij onze dagelijks bezigheden. Het leven is er met de komst van de iPhone gelukkig een stuk makkelijker en overzichtelijker op geworden. Maar we herinneren je graag toch nog eens aan die goede oude tijd met 7 gadgets van vroeger die nu allemaal gewoon in je iPhone zitten.

1-wekker-560

De wekker

Er bestond een tijd dat je voor het slapengaan een mechanische wekker met de hand moest opwinden! Anders liep je het risico dat je wekker er ergens midden in de nacht mee ophield. Op de wekker van je iPhone kun je altijd rekenen en daarnaast wordt je ook nog eens wakker met je favoriete muziek of geluid.

Het horloge

Onhandig eigenlijk, zo’n tikkend ding om je pols. En wat te denken van dat eeuwige witte bandje dat op je arm achterblijft als het ’s zomers lekker zonnig is? Nee, gelukkig ben je vandaag de dag ook altijd bij de tijd dankzij je iPhone.

De camera

Geen tassen met lenzen en extra rolletjes die je overal mee naartoe moet zeulen, maar gewoon altijd een compleet arsenaal aan fotoapparatuur op zakformaat dankzij je iPhone! Natuurlijk met meer dan genoeg apps om van iedereen een topfotograaf te maken en je foto’s te delen met de wereld.

De agenda

Menig planning loopt in de soep door vergeten agenda’s of onduidelijk opgeschreven afspraken. Op je iPhone kun je in ieder geval altijd overzichtelijk werken en kun je zelfs vanaf een PC of laptop bij je agenda!

Calculator

Tsja, wie neemt er nou onderweg een calculator mee? Toch kan zo’n ding soms enorm handig zijn, dus is het ideaal dat de iPhone je altijd helpt om overal lastige sommetjes uit te rekenen.

6-tomtom-560

TomTom

Duur hè, zo’n navigatiesysteem? Gelukkig biedt de iPhone je genoeg mogelijkheden om zonder extra kosten je weg door Nederland en daarbuiten te vinden! Zeker met de terugkeer van Google Maps. Altijd de juiste kaarten bij je zodat verdwalen definitief tot het verleden behoort.

Gameboy / Nintendo DS / PSP

Voor je een draagbare spelcomputer in huis hebt ben je al een fortuin kwijt en dan moet je ook nog eens flink betalen voor de spelletjes. Op je iPhone kun je de leukste spelletjes spelen op een geweldige kwaliteit, waardoor die dure alternatieven overbodig zijn. Het aanbod is ook nog eens enorm en wordt steeds vernieuwd.

Reacties

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *