Abonnement zonder telefoon

Loopt het telefoonabonnement af, dan loont het om alle opties eens op een rij te zetten. In principe heb je drie mogelijkheden. Je verlengt het abonnement, al dan niet automatisch. Je kiest voor een nieuw abonnement met een GSM of je neemt een abonnement zonder telefoon.

Abonnement zonder telefoon

Bij het afsluiten van een GSM-abonnement wordt veelal gekozen voor een abonnement met een gratis GSM of voor een GSM met een (kleine) bijbetaling. Veel mensen letten er vervolgens niet zo op wanneer het abonnement afloopt. Ze komen eigenlijk pas in actie wanneer een nieuw model GSM verschijnt waar ze interesse voor hebben. Dat is zonde, want op die manier verspil je vaak veel geld. Deze mensen worden ook wel slapers genoemd. Een abonnement met GSM is niet bepaald goedkoop. Dat is logisch want de kosten van de telefoon zitten in de maandprijs inbegrepen. Zou je een abonnement zonder telefoon nemen, dan ontdekt je al snel dat dit verhoudingsgewijs goedkoop is.

Wanneer overstappen?

Dat betekent dat het loont om na te gaan wanneer het huidige abonnement eindigt en eens te kijken wat een abonnement zonder telefoon biedt. Door een vergelijking te maken tussen de kosten zie je direct het verschil. Mensen denken vaak ten onrechte dat goedkoop slechter is. Wie kiest voor een goedkoop abonnement zonder telefoon, kan uit meer providers kiezen. Met een abonnement zonder telefoon kan je dus meer vergelijken.

Goedkoop abonnement zonder telefoon

Vergelijk eerst voordat je besluit. Je kunt namelijk ook er voor kiezen het bestaande abonnement niet te verlengen, maar tijdig op te zeggen om bij dezelfde aanbieder een abonnement zonder telefoon af te sluiten. Dat bespaart vaak geld omdat je van nieuwe acties gebruik kan maken. Uiteraard kun je overstappen naar een andere provider omdat deze beter aansluit op je bel en internet gedrag. Dit zorgt er voor dat je minder loze belminuten en MBs hebt aan het einde van de maand.

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *