Gsm met dual simkaart in opkomst

Momenteel gebruiken veel consumenten nog twee mobiele telefoons, één om zakelijk en één om privé te bellen. Dat veel consumenten liever anders willen blijkt uit een recent onderzoek uitgevoerd onder 300 Nederlanders in de leeftijd van 18 tot 35 jaar.

Momenteel gebruikt bijna 25% van de ondervraagden een aparte gsm voor zakelijk en privé bellen, maar ruim 70% hiervan zou dit liever beperken tot één toestel. Het onderzoek is uitgevoerd om te bekijken of er behoefte is aan zogenaamde dual sim telefoons. Met een dual sim telefoon kunt je twee simkaarten gebruiken in één telefoon zodat je zakelijk en privé kunt bellen met dezelfde gsm.

“De uitkomst van dit onderzoek heeft onze verwachting bevestigd. Er is een grote behoefte aan telefoons voor een dual simkaart, maar het aanbod hiervoor vanuit winkels is nog te beperkt”, aldus directeur Ivan Deceuninck van PocketPartner .

Om in te spelen op de groeiende vraag naar dual sim telefoons heeft PocketPartner een nieuwe webwinkel gelanceerd, Dualsimstunts.nl. Deze webwinkel biedt als eerste in Nederland een compleet assortiment van mobiele telefoons aan die speciaal zijn ontwikkeld om meerdere simkaarten in te gebruiken.

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *