Monitor en beheer je energieverbruik vanaf je pols

Gebruikers van Smappee, de gebruiksvriendelijke onafhankelijke energiemonitor waarmee inzicht verschaft wordt in het totale energieverbruik en het verbruik per huishoudelijk apparaat, hebben nu ook toegang tot de Smappee-app op de Apple Watch. Met de app krijgen gebruikers inzicht in het totale energieverbruik, inclusief sluimerverbruik, van alle belangrijke apparaten in de woning.

Tevens worden de bijbehorende kosten weergegeven en krijgt de gebruiker inzicht in de energieopbrengst van de zonnepanelen. Daarnaast kan men elektrische apparaten, in combinatie met de Comfort Plug™, op afstand bedienen. Door het ochtendjournaal in alle haast naar kantoor vertrokken en vergeten de televisie uit te zetten? Regel het nu direct met de app. Monitor en beheer je woning letterlijk vanaf je pols.

Gebruiksvriendelijke app geeft inzicht in energieverbruik

Smappee laat zich eenvoudig installeren door een sensor om de hoofdkabel in de meterkast te klemmen. Aangezien ieder apparaat in huis een eigen “storingspatroon” heeft, kan de Smappee vanaf dat ene punt niet alleen het totale energieverbruik meten, maar ook dat van de apparaten afzonderlijk. De gebruiksvriendelijke app maakt deze gegevens direct inzichtelijk op je smartphone of tablet en nu dus ook op de Apple Watch. Door dit inzicht zorgt de energiemonitor van Smappee ervoor dat het energieverbruik gemonitord en bijgestuurd kan worden. Zo kan het energieverbruik met wel 30% verminderen. Voor een gemiddeld gezin met 2 opgroeiende kinderen levert dit op jaarbasis een besparing van €200,- op.

Smappee is niet verbonden aan een energieleverancier en zonder abonnementskosten beschikbaar. De bijbehorende handige Smappee-app is kosteloos beschikbaar op toestellen met iOS en Android, en nu tevens voor de Apple Watch.

 

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *