Nieuwe site Appmeter.nl voor interessante apps

appmeter.nlAltijd een overzicht willen hebben van goede en interessante apps voor je mobiele telefoon? Vanaf 1 augustus 2011 is de site AppMeter.nl gestart, een site waar iedereen interessante apps kan plaatsen, beoordelen en downloaden.

De redactie van de site maakt samen met de gebruikers een selectie van de beste, leukste en indrukwekkendste apps die er te downloaden zijn voor IOS en Android.

De initiatiefnemers van de site, Sander Rueck en Stefan Bakker, zijn de site gestart omdat ze erachter kwamen dat de meeste apps geen Nederlandstalige reviews hebben. Het is de bedoeling dat alle apps in het Nederlands worden beschreven en dat leden kunnen stemmen en reageren op de aanwezige apps. Tevens kunt je als lid een selectie maken van je eigen favoriete apps.

Alle apps zijn geselecteerd per categorie, waardoor de apps eenvoudig te vinden zijn. Daarnaast bevat bijna iedere app een video met de uitleg over hoe de app werkt en wat je met de app kan doen. Het is de uitdaging van de initiatiefnemers om de grootste beoordelingssite te worden met betrekking tot apps.

2 reacties

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *