Verkoop je oude telefoon voor een goed doel

gsm-goed-doelGeld krijgen voor je oude gsm en tegelijkertijd een goed doel steunen? Volgens Verkoopjetelefoon.nl zijn de nationale retourweken, die 15 januari van start gaan, een uitgelezen kans om goede doelen een extra steuntje in de rug te geven.

In deze periode werkt de telecomsector nauw samen om zoveel mogelijk gebruikte, werkende en niet werkende mobieltjes in te zamelen voor het goede doel. Naar schatting liggen er in Nederland zo’n 15-25 miljoen oude telefoons ongebruikt opgeborgen. Dat terwijl deze mobieltjes vaak gemakkelijk een tweede leven kunnen krijgen. En zo niet, dan zitten er grondstoffen en onderdelen in die eenvoudig gerecycled kunnen worden.

Verkoopjetelefoon.nl is een van de weinige initiatieven in Nederland waar je ook de mogelijkheid hebt om je gsm te verkopen èn tegelijkertijd een goed doel te steunen. De site werkt daarvoor samen met goede doelen als SOS-kinderdorpen, Right To Play, WereldOuders en Duchenne Parent Project. Je kiest zelf welk percentage van het verkoopbedrag van je telefoon naar het goede doel gaat.  Zo verdien je dus niet alleen aan je gebruikte telefoon maar help je er ook nog iemand mee.

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *