Onbezorgd mobiel met de Powerbank Gold

powerbank deluxe goldHoe vaak overkomt het je niet? Je bent wat langer onderweg en gebruikt je mobiele telefoon regelmatig om je e-mail te controleren, muziek te luisteren of foto’s te maken. Met een gemiddelde telefoon ben je dan na een halve dag intensief gebruik wel aan het einde van de batterijduur.

Onderweg opladen lukt lang niet altijd. Je bent je oplader vergeten of er is geen stopcontact voorhanden. Wat is er dan makkelijker dan een extra externe batterij waarmee je je mobiele telefoon in korte tijd weer helemaal vol laadt!

Zo’n externe batterij voor je telefoon, ook wel Powerbank, is erg handig als je veel onderweg bent. Wij hebben de Powerbank Deluxe getest die we van Powerwinkel.nl ontvingen. Zo werd van huis zijn ineens een stuk leuker zonder zorgen te hoeven maken om de batterij van de telefoon. Simpel inpluggen en je telefoon is in een mum van tijd weer opgeladen.

De Powerbank Deluxe is een vrij lichte en handzame batterij met een capaciteit die boven verwachting lang is! Wij testten de Gold Edition met een ruim bemeten capaciteit van 5.000 mAh, ruim genoeg om de meeste telefoons tweemaal volledig op te laden. Qua afmetingen vergelijkbaar met een 5” smartphone dus niet gigantisch klein maar dat mag je ook niet verwachten van een batterij met dergelijke specificaties. Het design is stijlvol in goud, waardoor de batterij ook buiten je tas gezien mag worden.

Duidelijke led’s op de voorzijde van de batterij geven de status aan, zowel tijdens het laden van de Powerbank als tijdens het laden van je telefoon. Zo zie je altijd in één oogopslag hoeveel laadcapaciteit je nog beschikbaar hebt. Het gewicht is ongeveer 200 gram, iets meer dan de gemiddelde smartphone. Maar voor in je tas of binnenzak van je jas mag dat geen probleem zijn.

Samengevat een prima Powerbank met voldoende laadcapaciteit om twee of drie dagen onderweg te zijn zonder je telefoon te hoeven opladen met je lader. Zoek je een Powerbank met minder gewicht? Dan zijn er voldoende alternatieven maar houd er rekening mee dat je dan ook inlevert op de laadcapaciteit. Daarom vinden wij deze Powerbank Gold Edition een prima keuze!

Reacties

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *