HTC Touch HD2 vanaf deze week verkrijgbaar

htc hd2Volgens de laatste geruchten zal de nieuwe HTC Touch HD2 deze week in de winkels verschijnen. Bij een aantal webshops is de nieuwste mobiele telefoon van HTC al in pre-order te bestellen.

Het nieuwe toestel is enkele weken geleden gepresenteerd, in eerste instantie onder andere namen als Len en Touch Pro3. De uiteindelijke benaming zal HD2 worden. Primeur voor dit toestel is een digitale camera met dual LED flitser, iets wat we nog niet eerder zagen op HTC telefoons. Daarnaast is de HTC HD2 ’s werelds eerste Windows Mobile phone met een capacitive touchscreen display.

De processor in deze smartphone is een 1Ghz Qualcomm wat een goede performance moet garanderen. Verder beschikt het toestel over 448mb Ram geheugen, een GPS ontvanger, Wifi, Bleutooth en Hsdpa support. Voor extra geheugen is een MicroSD geheugenkaart uitbreiding beschikbaar. Als laatste nieuwe feature is de telefoon voorzien van de HTC Sense User interface, iets wat we al eerder zagen bij de Hero. De verwachte prijs zal rond de 599,- euro liggen.

2 reacties

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *