HTC Hero medio juli verkrijgbaar

HTC HeroHalverwege juli is de nieuwe HTC Hero verkrijgbaar in Nederland. De nieuwste telefoon met Google’s Android besturingssysteem doet alles wat je van een moderne smartphone verwacht.

Zo heeft de telefoon o.a. een 5-megapixel met autofocus camera, ingebouwde GPS en kompas, en een 3,2 inch touchscreen. Maar het toestel heeft veel meer. De belangrijkste nieuwe feature is HTC Sense. Dat ziet er niet alleen erg gelikt uit, maar voegt ook extra widgets toe voor nog meer mogelijkheden en gebruiksvriendelijkheid. Android 2.0 houdt je daarnaast als geen ander up-to-date met Google Search, Google Maps en Gmail onder handbereik. Met het razendsnelle wifi en 3G-internet blijf je verder op de hoogte van het laatste nieuws en zijn de gratis programma’s van de Android Market zo gedownload.

Kun je niet wachten tot de nieuwe Hero in de winkels ligt? Coolblue, bekend van o.a. PDAshop.nl, organiseert vanaf 1 juli een HTC Hero roadshow die langs alle Coolblue winkels gaat. Daar kun je de telefoon dus zelf zien en uitproberen. De roadshow begint in Rotterdam en doet daarna o.a. Groningen, Eindhoven en Antwerpen aan. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij.

Wil je de gsm alvast bestellen via internet? Dat kan ook. Webshops als Algebeld.nl en Studentmobiel hebben de telefoon vanaf nu in pre-order.

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *