Nieuw van HTC, de HTC One X Plus

htc-one-x-plusDe One X Plus van HTC is één van de eerste toestellen die gemaakt is met een quadcore processor. Dit toestel is speciaal gemaakt voor de mensen die graag naar muziek luisteren of meer nog die graag filmpjes kijken want het geheugen om gegevens op te slaan bedraagt niet minder dan 32GB, ideaal voor de echte liefhebbers.

De HTC One X Plus werkt op een besturingssysteem android 4.0. De fotocamera heeft een vermogen van 8 megapixels wat je een scherp beeld verzekerd en op en top kwaliteit en je kunt razendsnel foto’s maken door alleen maar de foto button ingedrukt te houden. Dit toestel maakt het mogelijk om altijd online te blijven wanneer je maar wilt want met het ingebouwd wifi systeem kun je altijd sociale media raadplegen. De HTC One X+ heeft geen toetsenbord maar een 4,7 inch touchscreen zodat je eenvoudig een bericht kunt typen.

Op het toestel staat Beach audio technologie geïnstalleerd zodat u de beste kwaliteit van muziek en geluid gaat hebben. Je zult ook merken dat de gsm een groot scherm heeft en daarmee kun je makkelijk naar films kijken. Een ingebouwde GPS zul je vinden in het systeem zodat je gemakkelijk overal de weg kunt vinden.

Reacties

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *