iPhone 3GS vanaf 26 juni verkrijgbaar

iphone 3gsT-Mobile heeft de introductiedatum voor de nieuwe iPhone 3GS inmiddels bevestigd: op 26 juni ligt de nieuwe Apple-smartphone in de Nederlandse winkels.

De nieuwe iPhone 3G S laadt webpagina’s, lanceert apps en maakt foto’s twee keer sneller dan de iPhone 3G. Het maakt je gehele iPhone-beleving interactiever. Het toestel wordt geleverd met de unieke 3.0-software. Dit maakt mms’en, e-mail notifications en knippen en plakken van teksten mogelijk. Daarnaast kun je je iPhone erg gemakkelijk doorzoeken met Spotlight.

De nieuwe iPhone is verkrijgbaar in drie versie: de 8GB, 16GB en 32GB variant. De hardware van de 8GB versie verandert niet, de andere varianten krijgen o.a. een 3.0 megapixelcamera met autofocus, kompas-functionaliteit en notification services.

Direct na de introductie kunnen klanten overigens nog niet tetheren, oftewel de internetverbinding van de iPhone met laptop of desktop delen. Dat zou blijken uit een faq die naar de winkels is verstuurd en waar website iPhoneclub de hand op wist te leggen. Daarin staat dat het netwerk van T-Mobile Nederland nog niet klaar voor tethering is.

T-Mobile blijft de enige provider die de iPhone aanbiedt. De nieuwe iPhone is vanaf nu te bestellen bij T-Mobile.

Geen reacties

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *