Lenovo lanceert smartphone met Tango-technologie

Lenovo lanceert vandaag de langverwachte PHAB2 Pro, ’s werelds eerste smartphone met Tango-technologie en de PHAB2 Plus met dual camera en PHAB2 smartphone in groot formaat.

PHAB2 Pro

De PHAB2 Pro draait als enige telefoon ter wereld op de Tango-technologie. Deze technologie detecteert de omgeving door middel van sensoren en software van Google en brengt deze in kaart. Dit maakt een hoeveelheid aan spectaculaire smartphone augmented reality ervaringen (AR) mogelijk. Zo kunnen studenten met behulp van AR apps bijvoorbeeld virtuele dinosaurussen op ware grootte plaatsen in klaslokalen en er ook echt langslopen. De informatie die vervolgens verschijnt, kunnen ze gebruiken om hun kennis over het dier vergroten.

lenovo-tango

De PHAB2 Pro beschikt over Dolby AudioTM met Dolby Atmos playback mogelijkheden om de mooiste momenten vast te leggen met een geweldige audiokwaliteit. Daarnaast beschikt het toestel over een intelligent QHD beeldscherm (2,560 x 1,440) resolutie en een 16 MP camera.

PHAB 2 Plus

De PHAB2 Plus heeft twee 13MP camera’s op de achterkant van het toestel. De camera’s hebben instant focus, snelle f2.0 lenzen en dezelfde professionele Futjitsu Milbeaut® processor als de Leica camera. Zo kunnen amateurfotografen ook bij weinig licht prachtige foto’s nemen met het toestel en is er sprake van veel detail in de schaduwen.

PHAB2

PHAB2 is een betaalbare AR smartphone met aantrekkelijke kenmerken die je normaal gesproken alleen tegenkomt in higher-end modellen. Met de AR-modus van het toestel kun je unieke foto’s en video’s maken door het toevoegen van virtuele achtergronden of cartoons. Andere sterke punten van de PHAB2 zijn het grote 6,4 inch HD-scherm, een 13MP camera en 32GB aan opslagruimte die uit te breiden is met een microSD-slot.

De Lenovo PHAB2 is in Europa verkrijgbaar vanaf 199 euro, de PHAB2 Plus vanaf 299 euro en de PHAB2 Pro vanaf 499 euro. Alle modellen zijn beschikbaar rond begin september, maar prijzen en beschikbaarheid kunnen variëren per land.

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *