Nieuwe Android smartphones van LG

lg optimus one p500Op de dag dat ook HTC een aantal nieuwe toestellen aankondigd, heeft LG de Optimus One en Optimus Chic gelanceerd, twee smartphones uit de Optimus-serie, LG´s lijn van geavanceerde smart devices. De handsets draaien op Android 2.2 (Froyo) en zijn geoptimaliseerd voor Google Mobile Services.

De LG Optimus One en LG Optimus Chic behoren tot de eerste smartphones die gelanceerd worden met Android 2.2, Froyo, de nieuwste versie van de Android platform, waarmee twee- tot driemaal sneller en vloeiender internetbrowsen, webpagina’s laden, applicatiepop-ups en multitasken mogelijk wordt.

Voor de Nederlandse markt zal LG zich focussen op de introductie van de LG Optimus One. Deze is vanaf medio oktober verkrijgbaar voor een adviesprijs van 279,00 euro. Wil je een goedkopere gsm vinden? Vergelijk dan op vergelijksites zoals GsmPrijzen.nl of Gsminfo.nl

Met deze nieuwe toestellen kunnen professionals eenvoudig synchroniseren met Outlook Calendar voor een hogere productiviteit. Ze hebben bovendien draagbare wifihotspots waardoor een enkele 3G-verbinding gemakkelijk kan worden gedeeld. De toestellen zijn geoptimaliseerd voor populaire Google Mobile Services waaronder Google Voice Search, Google Voice Actions, Google Goggles, Google Shopper en Google Maps met navigation. Ze bieden bovendien toegang tot de omvangrijke Android Market van meer dan 80.000 applicaties.

De LG Optimus One beschikt naast een leuke, gebruiksvriendelijke gebruikersinterface bovendien over de exclusieve LG App Advisor, die iedere twee weken 10 hooggewaardeerde applicaties aanraadt. Het unieke ontwerp van de LG gebruikersinterface en de elegante nieuwe accessoires, zoals een carkithouder, bieden gebruikers eenvoudigere en meer intuïtieve manieren om te genieten van alle voordelen van het nieuwe Froyo. De telefoon beschikt bovendien over een camera met face tracking en smile shot, een 3,2 inch breed HVGA-scherm en een 1500mAh-batterij met lange levensduur.

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *