Nieuwe iPhone 4G vanaf juni verkrijgbaar?

De geruchten gaan de ronde dat Apple rond juni de nieuwe iPhone introduceert. Of dit nieuwe toestel de iPhone 4G gaat heten is nog onduidelijk. De nieuwe iPhone zou een videocamera aan boord hebben, een 7.2Mbps-hsdpa en een processor met een kloksnelheid van 1.2GHz.

Een paar andere features die de telefoon, volgens geruchten, zou bevatten: OLED (organische licht technologie) scherm ter vervanging van huidig LCD-scherm, GPS, een extra camera boven het scherm, een 3,2 megapixel camera en 32GB intern geheugen.

Nieuw iPhone besturingssysteem

Enkele weken geleden kondigde Apple de bèta van versie 3.0 van zijn iPhone-besturingssysteem aan. Sindsdien horen we diverse geruchten over de volgende iPhone. Zo bleek de testsoftware een verwijzing te bevatten naar de mogelijkheid om video’s te uploaden en zou de maximale download snelheid van de telefoon worden verdubbeld naar 7,2Mbps.

Volgens de site Boy Genius Report zou een nieuwe iPhone-introductie in juni een jaarlijkse traditie worden. De informatie zou afkomstig zijn van telecomprovider AT&T. Weblog Gizmodo schrijft ook over de nieuwe iPhone. We houden je op de hoogte!

5 reacties

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *