Nieuwe iPhone 5 in juni van dit jaar verwacht

apple iphone 5Volgens analisten wordt de nieuwe iPhone van Apple, waarschijnlijk de iPhone 5, in juni van dit jaar verwacht. Specifiek wordt maandag 6 juni genoemd omdat verwacht wordt dat Apple niet snel van haar bestaande gewoontes afwijkt. Afgelopen jaar is de nieuwe iPhone namelijk ook op deze datum gepresenteerd aan het publiek.

Sinds 2008 heeft Apple ieder jaar een nieuwe generatie van de iPhone geïntroduceerd tijdens het  Worldwide Developers Conference (WWDC) van het bedrijf in San Francisco. Dit jaarlijkse eventment heeft bovendien verwachtingen gewekt bij de Apple-fans.

Nieuw design voor de iPhone 5?

De analisten gaan ervan uit dat het toestel een nieuw ontworpen behuizing krijgt en dat hij tevens sneller is dan zijn voorgangers. Verder is de hoop dat Apple meer aandacht gaat besteden aan spraakbesturing, omdat dit in eerdere modellen nog te weinig aan de orde is geweest.

Verdere specificaties zijn nog onbekend, al gaan er al wel enkele maanden geruchten rond over allerlei verbeteringen en nieuwe features. We blijven de ontwikkelingen op de voet volgen. De foto bij dit artikel is slechts ter illustratie. Een iPhone met toetstenbord zou tot de mogelijkheden behoren maar hierover is nog weinig bekend op dit moment.

4 reacties

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *