Geruchten: nieuwe iPhone op komst?

Op internet doen geruchten de ronde dat Apple de nieuwe iPhone aan het testen is. De ontwikkelaar van een applicatie zegt iets vreemds gezien te hebben in zijn statistieken, wat zou duiden op de nieuwe iPhone.

Eén van de gebruikers van de applicatie zou het modelnummer 3.1 hebben gehad, iets wat zou duiden op de nieuwe telefoon. Om een vergelijk te maken: de huidige iPhone 3GS heeft het modelnummer 2,1. Het is ook realistisch dat Apple met een nieuwe gsm zou komen omdat ze tot nu toe ieder jaar een nieuw model hebben uitgebracht.

Vrijwel tegelijk met deze ontdekking wordt bekend dat de Nederlandse vakpers de iPhone 3GS heeft verkozen van beste product van 2009. Apple is volgens de experts ook de beste fabrikant van consumentenelektronica in 2009. Op zich een opmerkelijke keuze omdat de laatste 3GS maar enkele verbeterpunten had ten opzichte van zijn voorganger de 3G.

Berichten wij vorig jaar al dat de nieuwe iPhone 4G zal gaan heten, de kans dat de nieuwe telefoon deze naam nu werkelijk krijgt is erg groot.

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *