Nokia N97 nu al te bestellen in pre-order

Nokia N97 bestellenNaar verwachting is het nieuwe paradepaardje van Nokia, de N97, vanaf juli leverbaar in Nederland. Voor de echte liefhebbers is deze gsm echter nu al te bestellen in pre-order. Zeker de moeite waard als je als eerste de Nokia N97 in bezit wilt hebben.

De Nokia N97 is de snelle opvolger van de N96. Net als de N96 is ook dit toestel een zogenaamde slidertelefoon, maar echter wel op een andere manier. Deze gsm komt namelijk met een volledig uitschuifbaar qwerty-toetsenbord. Een absolute verbetering ten opzicht van zijn voorgangers, de N95 en de N96.

Meer specificaties van de Nokia N97

Verder biedt het toestel onder meer een 5 megapixel camera, HSDPA en GPS met Nokia maps. Het geheugen is uitgebreid tot maar liefst 32 GB. Reden waarom de Nokia N97 door kenners ook wel een mini-laptop wordt genoemd.

Nokia richt zich met de N97 vooral op de internet liefhebber. Dat uit zich onder andere in snel internet via Wifi, Umts en Hsdpa tot maar liefst 7.2mbit. En met het 3,5 inch breedbeeld touch screen scherm met 16 miljoen kleuren kun je heel makkelijk over het internet surfen.

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *