Nokia N97 Mini binnenkort verwacht

nokia n97 miniHet zal niet lang meer duren voordat Nokia met een kleiner broertje van de Nokia N97 op de markt zal komen: de Nokia N97 Mini, die -zoals zijn naam al doet vermoeden- een stukje kleiner zal zijn grotere broer. Niet alleen de afmetingen van het scherm, maar ook het toetsenbord is wat kleiner en anders ingedeeld.

Tevens zal de ‘Mini’ een stuk goedkoper zijn dan de N97 maar qua functies is hij nog altijd een zeer uitgebreide smartphone en heeft dus weinig in hoeven te leveren. Er zit bijvoorbeeld nog steeds een 5 megapixel camera in en beschikt het toestel nog altijd over razendsnel internet via UMTS en HSDPA. Of het ook Wifi bevat is nog niet duidelijk.

Daar waar de Nokia N97 -het kroonjuweel in de Nokia smartphone reeks- zich voornamelijk richt op consumenten en zakelijke gebruikers, richt de N97 Mini zich vooral op een jonger publiek. Mede doordat de Mini een stuk goedkoper en handzamer is dan zijn grotere broer, zal de Mini waarschijnlijk beter aanslaan bij deze doelgroep.

3 reacties

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *