Samsung Galaxy S hét succes van Samsung

Samsung galaxy-s1De Samsung Galaxy S is het succesnummer van Samsung afgelopen 2010! De Galaxy S is niet alleen de meest verkochte telefoon, maar ook nog eens de meest verkochte Android smartphone. De Samsung Galaxy S is een waardige opvolger van zijn voorganger: de Samsung i7500 Galaxy. Niet alleen ziet de Galaxy S er mooi uit, maar er zijn nog mooiere specificaties die de smartphone wel erg aantrekkelijk maken.

Met een strak design en slechts een dikte van 9.9 millimeter is de Samsung Galaxy S een mooie smartphone, maar het mooiste aan deze telefoon is toch wel het scherm. De Samsung I9000 heeft een Amoled scherm van 4 Inches, waarbij alles er haarscherp uitziet. Verder heeft  Samsung Galaxy S een 5 megapixel (jammer genoeg zonder flitser) camera en is, net als bij de vorige telefoon: de Samsung Wave, een High Definition camera. De Galaxy S beschikt ook over een krachtige 1 GHz processor, wat de smartphone snel laat werken en het erg reactief maakt.

Samsung heeft een slimme zet gemaakt door Google Android te kiezen als besturingssystemen. Dit operating system is namelijk razend populair, werkt erg goed, is open source, gratis en er zijn onderhand meer tienduizend applicaties te downloaden op de Android market die, uiteraard, ook op de Samsung Galaxy S werken. Ongeveer twee derde van alle applicaties die op Android Market staan zijn gratis te downloaden. Hierdoor is de Galaxy S al veelzijdiger dan bijvoorbeeld de Samsung Omnia 7, die gebruikt maakt van het nieuwe besturingssysteem van Windows.

De Samsung Galaxy S is tegenwoordig gratis te verkrijgen in combinatie met een voordelig abonnement van Vodafone.

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *