Sony Ericsson W508 vanaf nu te koop

Sony-Ericsson w508Als je dol bent op muziek zal de nieuwe Sony Ericsson W508 je zeker bevallen. Deze nieuwe Walkman Phone is naast een telefoon ook een hippe walkman met kleurrijke verwisselbare covers.

Als je niet houdt van saaie telefoons dan zal de W508 je zeker bevallen. Je kunt bij dit toestel veel verschillende covers aanschaffen en binnenkort kun je zelfs je eigen covers ontwerpen. Zo wordt je nieuwe gsm wel heel persoonlijk!

Eén van de voordelen van het nieuwe toestel is dat het over twee beeldschermen beschikt. Het ene scherm kun je gebruiken om de tijd en je tracks af te lezen terwijl je het hoofdscherm nog steeds gebruikt om te bellen en voor al je andere activiteiten. Ook erg handig zijn een drietal onopvallende toetsen onder het beeldscherm die ervoor zorgen dat je de muziekspeler kunt bedienen zonder het toestel te hoeven openen.

Standaard wordt bij de telefoon een headset meegeleverd, een lader en een datakabel. Qua uitbreidingsmogelijkheden kun je o.a. gebruik maken van de Sony Memorystick Micro geheugenkaarten. Verder beschikt het toestel over een 3,2 megapixel camera en een prettig te bedienen internet browser en communicatie via Umts of Hsdpa. Natuurlijk is de muziekspeler dé eyecatcher van deze Sony welke kwalitatief zeer goed is voor een mobiele telefoon.

De Sony-Ericsson W508 is onder andere te koop bij Typhone en Studentmobiel.nl

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *