Sony Xperia X10 veelbelovende Android gsm

sony-ericsson xperia x10Sony Ericsson zal vandaag in Nederland de nieuwe Xperia X10 aankondigen, de eerste smartphone van de Japans-Zweedse fabrikant Sony-Ericcson die draait op het Android operating system van Google.

Sony Ericsson is de eerste ontwikkelaar die een geheel eigen gebruikersinterface gemaakt heeft op het Android platform. De Experia X10 moet hét vlaggenschip voor Sony worden in het voorjaar van 2010. Twee belangrijke onderdelen van de nieuwe gebruikersinterface zijn Mediascape en Timescape. Mediascape is de interface die het makkelijk maakt om door jou media te bladeren. Alle media wordt samengevoegd in een gebruikersvriendelijke interface. Zo komen zowel on -als offline muziek, foto’s en video’s samen.

Verder zijn de specificaties veelbelovend: naast een groot 4 inch touchscreen heeft de telefoon o.a. een 8-megapixel camera met gezichtsherkenning, lachherkenning en geo-tagging, alle veelgebruikte connecties en 8gb opslagruimte op de meegeleverd sd-kaart.

Het is nog niet bekend hoeveel het toestel gaat kosten en wanneer het in de winkels ligt. De verwachting is medio februari 2010. We houden je op de hoogte.

Geen reacties

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *