Auto verzekeren met je mobiele telefoon

netpolisOnline autoverzekeraar Netpolis heeft onlangs een mobiele vergelijkingssite voor autoverzekeringen gelanceerd. Via de site www.netpolis.mobi is het mogelijk een autoverzekering van vrijwel alle verzekeraars te vergelijken op prijs en voorwaarden.

Na het vergelijk vraag je eenvoudig via je gsm een offerte aan. Deze offerte wordt vervolgens per e-mail aan je toegestuurd. Uit onderzoek van Jungle Rating is volgens Netpolis gebleken dat mobiel internet inmiddels vaste voet aan de grond heeft gekregen. In ons land surfen zo’n 1,6 miljoen gebruikers één of meer keren per maand over het mobiele web. De groei van het aantal mobiele surfers is bovendien 30% tot 40% per jaar.

“Zo’n 10 jaar geleden liep Netpolis voorop in het aanbieden van autoverzekeringen via internet”, aldus een woordvoerder van Netpolis. “We geloven dat onze dienst vooral een grote toegevoegde waarde biedt als je in de showroom staat voor de aanschaf van een nieuwe auto.” De site is geschikt voor iedere mobiele telefoon met ondersteuning voor internet, dus niet alleen de Apple iPhone.”Ook op toestellen zoals de Nokia N95 en de Samsung i900 is de site prima te gebruiken.”

Vanzelfsprekend biedt Netpolis dezelfde autoverzekeringen ook gewoon aan via haar reguliere internetsite.

Geen reacties

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *