Sport kijken via Ziggo Sport video

Onbeperkt sport kijken vanuit je comfortabele stoel? Onderweg een actuele voetbalwedstrijd checken via je tablet? Even snel via je smartphone een sportvideo bekijken? Dat kan met de video’s van Ziggo Sport. Met een (proef)abonnement of aanbieding van Ziggo kun je binnen no time de beste video’s op het gebied van sport bekijken. Ziggo Video heeft een uitgebreide videocollectie waar altijd wel iets interessants te bekijken is. Bekijk bijvoorbeeld een voetbalwedstrijd tussen twee grote Engelse clubs en zak lekker onderuit.

Connect & Play van Ziggo

Ziggo heeft diverse handige aanbiedingen wanneer het draait om abonnementen of proefabonnementen op Ziggo Sport. Met het abonnement Connect & Play kun je voor een lage prijs kanaal Ziggo Sport ontvangen. Profiteer in eerste instantie van een aantal maanden voordelig tarief om te kijken of de zender iets voor jou is. Het grootste voordeel van Connect & Play is dat je alle live wedstrijden kunt bekijken. Deze worden aangevuld met interessante voor- en nabeschouwingen.

Je bent dus altijd op de hoogte van de meest actuele wedstrijden en spannende duels. Bij Connect & Play ontvang je daarnaast nog 300 Mbit/s internet, leuke series en films van HBO en de mogelijkheid om gebruik te maken van Ziggo GO waarmee je onderweg series, voetbalwedstrijden en films kunt bekijken. Wat wil je nog meer?

Wat is Ziggo Sport?

Ziggo Sport is, zoals de naam het al zegt, de sportzender van Ziggo. Op deze zender kun je dagelijks genieten van de mooiste duels en wedstrijden op het gebied van sport. Je vindt de zender op kanaal 14 en bij een (proef)abonnement op Ziggo kun je onbeperkt genieten van de zender. Een van de grootste gemakken van Ziggo Sport is dat het niet uitmaakt waar je bent: wanneer je een draagbaar apparaat hebt zoals een tablet of een smartphone kun je waar je maar wilt de meest actuele wedstrijden bekijken in de hoogste kwaliteit! En misschien wel het mooiste van alles is het feit dat Ziggo Sport volledig gratis is voor klanten van Ziggo.

Dit zie je bij Ziggo Sport

Ben je benieuwd hoe Dafne Schippers haar laatste wedstrijd heeft gelopen of wil je de huidige stand weten van een voetbalwedstrijd in de Champions League? Het enige wat je hoeft te doen is te zappen naar kanaal 14. Op deze zender kun je 24 uur per dag genieten van diverse sportwedstrijden: schaatsen, basketbal, voetbal, atletiek, hockey, golftoernooien et cetera. Daarnaast is Ziggo Sport de juiste zender wanneer je meer wilt weten over de discussie rondom verschillende sporten: Jack van Gelder en Frank Evenblij bespreken maandelijks de sportweken met hun gasten in de show Peptalk. Ook zie je Jack van Gelder samen met Wim Kieft en Jan van Halst in de show Rondo waar ze het internationale voetbal bespreken.

Kortingscode aanbieding Ziggo

Heb je interesse in een aanbieding van Ziggo om Ziggo Sport te kunnen bekijken? Kies dan voor een proefabonnement op Ziggo of gebruik een van de kortingscodes van Ziggo om zo tot een voordelige deal te komen. Met een aanbieding van Ziggo kun je kijken of het aangeboden pakket inclusief Ziggo Sport iets is voor jou. Geniet van diverse voordelen zoals:

  • Onbeperkt sport kijken
  • Interessante voor- en nabeschouwingen
  • Diverse duels en wedstrijden op het gebied van voetbal, basketbal, autorace en meer
  • Je kunt gebruik maken van snel internet
  • Je kunt gebruik maken van andere zenders zoals HBO films en series

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *