Update Google Maps app voor Android

Google heeft een update uitgebracht voor haar Maps app voor Android. De update brengt meer binnen-plattegronden wat moet voorkomen dat je verdwaalt op grote beursen of andere bekende locaties zoals in Las Vegas.

Tot dus ver zijn er veel locaties in Las Vegas toegevoegd zoals het Las Vegas McCarran International Airport. De meest interessante toevoeging is echter de nieuwe Google Maps spel voor Google.

Google heeft nog niet alle details van het spel openbaar gemaakt, wel is er een video vrijgegeven, en het ziet er naar uit dat dit wel een heel interessant spel gaat worden. De bewegingen van de gebruikers worden bijgehouden als ze bewegen met behulp van de plattegrond en verzamelen punten als ze bewegen. Wel kan het spelen want onduidelijk zijn op de iets kleinere Android toestellen.

Hier kun je een video zien van het spel voor Google Maps+.

De andere updates zijn dat het  batterij verbruik verbeterd is voor Latitude gebruikers en Transit Navigation kan nu blijven werken, zelfs als het GPS-signaal verloren gaat.  Het verbruik van de batterij voor Latitude is getest op de Samsung Galaxy SII en de HTC Sensation XL en het verschil was duidelijk terug te zien.

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *