Nieuwe site om Sim-only te vergelijken

vergelijksimonlyEr is een nieuwe site waar je sim only abonnementen kunt vergelijken op prijs en kwaliteit. Een sim only abonnement afsluiten is eenvoudiger dan menig mens denkt. Je hoeft niet meer naar een belwinkel te fietsen maar kunt alles online aanvragen.

Allereerst moet je uitzoeken welk abonnement het beste past bij jouw belgedrag. Dit doe je via een vergelijkingssite, waar je het complete aanbod abonnementen kunt sorteren en filteren. Je vult een aantal gegevens in, onder meer hoeveel je belt en hoeveel MB je denkt te gaan verbruiken. Om deze gegevens zo goed mogelijk te kunnen inschatten, moet je jouw belgedrag analyseren van de afgelopen 6 maanden. Vervolgens krijg je een lijst gepresenteerd van goedkoopste providers.

Kies de juiste provider

Heb jij een favoriete provider of juist een provider waar je liever niet een abonnement afsluit. De kleinere providers maken gebruik van het netwerk van een van de grotere providers  zoals KPN, T-mobile of Vodafone. Als je in een afgelegen gebied woont moet je dus rekening houden met de dekkingsgraad. De meeste simonly abonnementen worden afgesloten voor 1 of 2 jaar. Sinds enige tijd kun je ook maandelijks opzegbare abonnementen afsluiten.

Nummerbehoud bij Sim-only abonnementen

Als je wilt overstappen naar sim-only maar je nummer wilt behouden is dit ook mogelijk. Wel moet jouw huidige contract binnen nu en 3 maanden de einde van de looptijd bereiken. Als je gsm abonnement al is verlopen is de opzegtermijn vaak 1 maand. Ben je vaak in een ander land, of bel je naar een ander land, sluit dan een speciale sim only af met een buitenlandbundel. Wil jij gebruik maken van het 4G-netwerk? Dat kan bij slechts enkele providers.

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *