Sim-only aanbieder Ben als beste beoordeeld

simonly aanbiedersSim-only aanbieder Ben, dochter van telecom provider T-Mobile, is recentelijk door onderzoeksbureau WAU! als beste beoordeeld. Met een score van 6,5 laat Ben providers als Telfort en Vodafone net achter zich. De verschillende labels van KPN presteren uiterst wisselvallig.

In 2008 is het merk Ben opnieuw op de markt gebracht als aanbieder van simonly abonnementen. Volgens geruchten alleen omdat het merkrecht verliep, maar de herintroductie heeft de aanbieder geen windeieren gelegd. De website gooit hoge ogen op vrijwel alle deelaspecten van het onderzoek en weet uiteindelijk ruim 25% van de bezoekers tot een aankoop aan te zetten. Omdat vindbaarheid het enige noemenswaardige minpunt van de website is bezorgt dit Ben uiteindelijk een marktaandeel van 15 procent in het onderzoek.

Hoewel de top van het klassement voornamelijk wordt bezet door directe aanbieders, weten ook de verscheidene webwinkels een stukje van de markt te pakken. Bijna een kwart van de deelnemers besloot een abonnement af te sluiten via één van de zes winkels die in de top 17 te vinden zijn. The Phone House, dat na een overname ook Typhone bezit, weet samen met laatstgenoemde 10 procent van de deelnemers binnen te halen.

2 reacties

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *